Reklam
Reklam

MEHMET CEYLAN

BU İNADI BIRAKIN ARTIK!.....

Ülke batmış umurunuzda değil, ülkenin sorunlarına çözüm üretmek yerine suçlu arıyorsunuz ve hala inatlaşıyorsunuz.


Öncelikle şunun altını çizmek lazım. Devlet inat ile kin ile ben yaptım oldu bitti ile yönetilmez. Devleti yönetirken kendinden başka kimselerin de olduğunu görmek gerekir. Devlet yönetmek feraset sahibi olmak gerekir, geçmişten ders alıp, gelecekte olabilecekleri hesap etmek gerekir. Söylenenlere kulak vermek gerekir. Şu an bir inatlaşma ile devlet yönetiliyor. Söylenenlere kulak tıkanıyor, ben yaptım oldu bitti mantığı ile devlet yönetiliyor.

Geçmiş yıllarda bunu çok kez yaşadık ve şimdi zararını görüyoruz.

Ülkenin değerleri ben yaparım kimseyi dinlemem mantığı ile yok edildi.

Üretim yapan fabrikalar iyileştirmek yerine özelleştirme adı altımda satıldı, sonra kapatıldı.

Üretime dayalı, gelir getirmeye dayalı bir ekonomi politikası yerine mevcut üretim yapan gelir getiren müesseseler kapatıldı, gidere dayalı yapılaşma sonucu bugün yaşadığımız durum, ekonomik kriz ortaya çıktı. 

Bu gün gene hala inatlaşmayla gidere dayalı yatırım peşinde koşan bir hükümet var. Ülkenin bunca meselesi varken, ben yaparım mantığındaki yanlış politikaları uygulayan bir hükümet var.

Avrupa’nın en iyi hava alanlarından biri olan Atatürk Hava Alanının pistleri tüm uyarılara rağmen yakılıyor, yok oluyor. 

Ülkenin bunca sorunları varken, insanların alım gücü dibe vurmuş, pahalılık almış başını gidiyorken tek işiniz bu hava alanını yakmak mı?

Yenisini yapmak için milyon dolarları harcarken, tüyü bitmemiş bebeğin hakkı heba edilirken hazır havaalanını yıkmak, hangi aklın, hangi vicdanın eseri?

Avrupanın en büyük havaalanını yaptık diye mevcudu yıkman gerekmiyor. Ulaşımı kolay olan bu havaalanını iç hatlarını çalıştırsan insanları dağın başındaki havaalanına mahkum etmemiş olursun. Bir saatlik yol zulmüne mahkum etmemiş olursun. O hazır alanda bir ekonomi dönüşümü olur. 

20 Yıl sonra krizler ülkesi olmuş siz hala “Yaparsa AK Parti yapar” sloganının arkasına sığınıyorsunuz.

Var olan değerleri yok edip sonra yeniden yaptıklarınız ülke ekonomisini sömürüyor siz bununla övünüyorsunuz.

Bir avuç azınlığı zengin ettiniz, töröstleştirdiniz, toplum genelini açlık ve fakirlik sınırının altına ittiniz çözüm aramak yerine suçlu arıyorsunuz.

Zamanında sanal da olsa tekli rakamlara düşürdüğünüz enflasyon üç haneli rakamlara çıkmış ekonomimiz uçtu diyorsunuz.

Hala var olan değerleri yıkıp yerine birilerine rant kapısı açacak yapılaşma yapıyorsunuz buna gelişme diyorsunuz. 

Ülke batmış umurunuzda değil, ülkenin sorunlarına çözüm üretmek yerine suçlu arıyorsunuz ve hala inatlaşıyorsunuz. 

Kendi topuzunuza sıkıyorsunuz, ülkeyi batırıyorsunuz.

Beyler 20 yol sonra bu güzelim ülke krizler ülkesi olmuş, toplum kutuplaşmış ise dönün bir kendinize bakın biraz vicdan, biraz da feraset sahibi olun. İcranın başında suçladığınız kimseler yok siz varsınız.

Bu inadı bırakın artık!.....

 

Kadri YETİŞMİŞ
26.05.2022 10:32:45
Yüreğine sağlık Mehmet bey senin yazını keşke okusalar fakat okusalarda farketmez akşam pankartları asanları gördüm hepsi bankamatikçi selamlar

Mustafa Koçak
27.05.2022 10:41:02
Aynen öyle. Eksiği var fazlası yok. Her halde iktidarında muhalefetin söyleyeceği hayırlı bir sözü yok ki dipsiz cedelleşmeyi, horoz döğüşü yapıyorlar. Gerçekden biraz insaf, biraz vicdan..!

Reklam
SEÇİM TARTIŞMALARININ GÖLGESİNDE TÜRKİYE: "BU SEÇİM NASIL OLACAK?"

SEÇİM TARTIŞMALARININ GÖLGESİNDE TÜRKİYE: "BU SEÇİM NASIL OLACAK?"

YENİ PARTİ BAYRAMPAŞA’DA ADAYLAR “BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ” DEDİ

HİÇBİRŞEY OLMASA DA BİRŞEYLER OLACAK

BAŞKAN ÖZMEN’DEN CAN DOSTLARIMIZA YENİ YAŞAM ALANI

HEMŞİRE BAŞINA DÜŞEN HASTA SAYISI MECLİS GÜNDEMİNE TAŞINDI

MOZAİK, OKÇULUK VE ABA DOKUMA ATÖLYELERİ KAHRAMANMARAŞ KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE YER ALDI

EYÜPSULTAN’DA HATAY RÜZGÂRI ESİYOR

AYVALIK’TA GAZİLER GÜNÜ TÖRENLE ANILDI

KİMYA SANAYİSİNDE YEŞİL DÖNÜŞÜM ADIMLARI KAYNAK VERİMLİLİĞİ İLE DEVAM EDİYOR

YENİDEN REFAH PARTİSİ BAYRAMPAŞA İLÇE BAŞKANLIĞI, ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİNE ZİYARET

BELEDİYE HEM TALEP EDİYOR, HEM ALGI YAPIYOR

BAYRAMPAŞA'DA YEPYENİ BİR SOLUK: MAVİ HOME KAPILARINI AÇTI!

BAYMÜDER TANITTI: MÜKREMİN TEKİN, İTO SEÇİMLERİNDE YENİDEN ADAY

BAYRAMPAŞA’DA GAZİLER GÜNÜ COŞKUYLA ANILDI

YAŞANAN DENİZ KAZALARININ DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ

VATANSEVERLİĞİN AYNAYA BAKMA VAKTİ

YEŞİLAY BAYRAMPAŞA’DA YENİDEN HÜSEYİN SEVENCAN DÖNEMİ

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİİBRAHIM AKIN'IN ACI GÜNÜ

BEYLİKDÜZÜ'NDE SANAL GERÇEKLİKLE AFET EĞİTİMİ

GAZİANTEP’İN ASIRLIK MİRASI LONDRA MODA HAFTASI’NDA DAMGA VURDU!

Reklam

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 6 4 1 1 3 13
2.BEŞİKTAŞ A.Ş. 5 4 1 0 8 12
3.KOCAELİSPOR 6 4 2 0 3 12
4.CORENDON ALANYASPOR 6 3 1 2 2 11
5.FENERBAHÇE A.Ş. 6 3 2 1 10 10
6.TRABZONSPOR A.Ş. 6 3 2 1 8 10
7.AMED SPORTİF FAALİYETLER 5 3 1 1 7 10
8.KASIMPAŞA A.Ş. 6 2 0 4 2 10
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 5 3 2 0 1 9
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 6 2 2 2 0 8
11.ARCA ÇORUM FK 6 2 3 1 1 7
12.İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK 6 2 3 1 -1 7
13.GENÇLERBİRLİĞİ 6 2 3 1 -8 7
14.ERZURUMSPOR FK 6 2 3 1 -8 7
15.TÜMOSAN KONYASPOR 6 1 4 1 -4 4
16.SAMSUNSPOR A.Ş. 6 1 4 1 -6 4
17.EYÜPSPOR 6 1 5 0 -14 3
18.GÖZTEPE A.Ş. 5 0 3 2 -4 2