Reklam
Reklam
Reklam
SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINA UYUN

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINA UYUN

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklama yaptı. Koca; yaşlılara seslenerek "Sokağa çıkma yasağına uyun" dedi.

TARİH: 23.03.2020 19:23
Son Güncelleme: 23.03.2020 19:23

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamaları şöyle;

Koronavirüsün dünyada ortaya çıkışının üzerinden yaklaşık 104 gün geçtiğini ülkemizde ilk vaka 10 Mart'ta görüldünü belirten Koca; "Şüphelilerin takibinde, testlerin hızla yapılmasında, hastaların izole edilip tedavi altına alınmasında çok titiz davranıyoruz. Mücadelede çok ciddi bir deneyim kazandık. Sonuçları daha hızlı öngörüyoruz. Olayları takip etmek yerine artık olasılıkların önünü kesmeye çalışıyoruz" diyerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Koca; "Kaybettiğimiz hastaların hepsi ileri yaşta ve bünye olarak dirençleri zayıftı. Büyüklerimize seslenmek istiyorum. Onların koronavirüsten etkilenmemesi konusunda bizler sorumluluk sahibiyiz. Bu toplumun sizin hayat tecrübenize ihtiyacı var. Ailelerinizin size ihtiyacı var. Hayat yolculuğunda evlatlarınızın vereceğiniz tavsiyelere ihtiyacı var. Torunlarınızın sevginize ihtiyacı var. Bunları hastayken yapamazsınız. Yapmak isteyip daha yapamadığınız kaç şey olduğunu düşünün. Ağır hastayken yapamazsınız. Sizin öğütlerinize ihtiyacımız var ama siz de bir defaya mahsus bu öğüdü kabul edin. Bu günlerde size karşı hassasiyeti yüksek olan yalnız kendi evlatlarınız değil, bütün toplum. Bu salgında mümkün olduğu kadar az kayıp vermek, bu durumu birlikte atlatmak istiyoruz. Evden çıkmanız bir süre kısıtlandırıldı, bu kurala uyun" ifadesini kullandı.

" 32 BİN PERSONEL DAHİL EDECEĞİZ"

"Bu dönemde sağlık personelinin ek ödemelerini iyileştirme çabası içindeyiz. Kadromuza 32 bin personel dahil ediyoruz. Çalışan sağlık personelimizin ek ödemelerinin 3 aylık zaman seviyesinde yüzde 100 olacağını buradan ifade etmek istiyorum" diyen Koca, malzeme alımı için 20 firmayla anlaştıklarını söyledi.

"Sağlık çalışanlarının yeterli malzemeden yoksun olduğu yönündeki iddialar gerçeği yansıtmıyor. Tüm hastanelerimize bütün malzemeler sağlanmaktadır. Bu süreçte pandeminin olduğunu dönemde istismar etmek isteyen firmaların yurt dışıyla bağlantı halinde olduklarını biliyoruz. Depolara baskınlar yapıldı ve maske stokladıkları görüldü. Bu firmaları teker teker çağırarak hepsiyle bu dönemde günlük dönemde ne kadar üretim yapabileceğini sorduk ve anlaşma yaptık. Şu ana kadar 20 firmayla anlaştık" diyen Koca Yerli solunum cihazının seri üretimine başlanacağının altını çizdi.

 

186. Sayı

185. SAYI

184. Sayı

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

Reklam
Anahtar Kelimeler: SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINA
AYVALIK'TA ÇOCUKLAR RİTİMLE BÜYÜYOR

AYVALIK'TA ÇOCUKLAR RİTİMLE BÜYÜYOR

SULTANGAZİ’DE DEV BİR ORGANİZASYON İSTANBUL’DAKİ İLK TÜRKİYE PROFESYONEL KİCK BOKS TURNUVASI

MEYDANI BETON, PARKI CAFE: GAZİOSMANPAŞA’DA VATANDAŞA OTURACAK YER KALMADI!

KENT KONSEYİ BAŞKANI TURGAY ÇETİN OLDU

BOZKIR’DA ADALET ARAYIŞI SÜRÜYOR: ALMANYA GÖTTİNGEN BAŞSAVCILIGININ İSTEDİĞİ DOSYA ÜÇ YILDIR NEDEN GÖNDERİLMİYOR?

AYASOFYA'NIN YENİDEN İBADETE AÇILIŞININ 6. YILINDA AK PARTİ İSTANBUL KADIN KOLLARI'NDAN ÖZEL GAZETE

SULTANGAZİ’DE YAZ SPOR OKULLARI TAM GAZ

MİHMANDAR AKADEMİ BAŞARIYA DOYMUYOR

OKÇULUKTAN HÜSN-İ HATA GELENEKSEL SANATLAR KONYA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE

İBB’NİN DÜZENLEDİĞİ ‘YAZ ETKİNLİKLERİ’ İLE İSTANBULLU YAZ BOYU SÜRECEK

CHP ONUR KURULU ÜYESİ MÜFTÜOĞLU: PARTİMDE KALIYORUM AMA…

46 YAŞINDA OKUL BİRİNCİSİ OLDU, AYAKTA ALKIŞLANDI… MEZUNİYET KÜRSÜSÜNDEN HAYATA İLHAM VEREN HİKÂYELER!

CHP BAYRAMPAŞA GÖREVDEN ALINDIĞINI DUYURDU

YEREL YÖNETİMLERE SİTEM: "YA YEREL BASIN DESTEKLENSİN, YA DA BU SİSTEMİN SÜRDÜRÜLEMEZ OLDUĞU AÇIKÇA KABUL EDİLSİN"

ÇOK KONUŞULDU, ÇOK TARTIŞILDI NİHAYET KURULDU

İBB'DEN AFET YÖNETİM SÜRECİNE YAPAY ZEKA DESTEĞİ

ŞİŞLİ FERİKÖY ANTİKA PAZARI’NDA NOTER HUZURUNDA KURA ÇEKİMİ HEYECANI

KONYA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ'NDE MÜZİK VE GELENEKSEL SANATLAR BİR ARADA

DSP GENEL BAŞKANI AKSAKAL’DAN BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNE ZİYARET

İHALELERLE İLGİLİ BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ BİLGİLENDİRME TEKZİPİ

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
admin

Haber Editörü

admin

fsdsafsadfsa
Reklam
  • EDİTÖR
  • ÖZEL HABER
  • BAYRAMPAŞA KON.ÇALIŞTAY
  • X HABER

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.AMED SPORTİF FAALİYETLER 0 0 0 0 0 0
2.BEŞİKTAŞ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
3.CORENDON ALANYASPOR 0 0 0 0 0 0
4.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
5.ÇORUM FK 0 0 0 0 0 0
6.ERZURUMSPOR FK 0 0 0 0 0 0
7.EYÜPSPOR 0 0 0 0 0 0
8.FENERBAHÇE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
9.GALATASARAY A.Ş. 0 0 0 0 0 0
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
11.GENÇLERBİRLİĞİ 0 0 0 0 0 0
12.GÖZTEPE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
13.İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK 0 0 0 0 0 0
14.KASIMPAŞA A.Ş. 0 0 0 0 0 0
15.KOCAELİSPOR 0 0 0 0 0 0
16.KONYASPOR 0 0 0 0 0 0
17.SAMSUNSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
18.TRABZONSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
Reklam