Reklam
Reklam
Reklam
ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İFTARDA BULUŞTU

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İFTARDA BULUŞTU

Eyüpsultan Belediyesi’nin Osmanlı Park’ta Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen’in ev sahipliğinde düzenlediği iftar programında şehit ve gazi aileleri bir araya geldi.

TARİH: 26.03.2025 16:12
Son Güncelleme: 26.03.2025 16:12
Reklam

Programda konuşan Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Av. Özgür Nemutlu, “Belediyemizin kasım ayında Belediye Meclisimizin aldığı kararla şehit yakınları ve gazi hizmetleri için Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’müzün altında bir birim kurduğunun bilgisini sizlerle paylaşmak istiyorum” dedi.

On bir ayın sultanı Ramazan ayı boyunca Eyüpsultan Belediyesi her gün başka bir iftar programında vatandaşlarla bir araya geliyor. Bu kapsamda Osmanlı Park’ta düzenlenen iftar programında şehit ve gazi aileleri bir araya geldi.

Ramazan ayının manevi ikliminde gerçekleştirilen iftar programına Eyüpsultan Kaymakamı Arslan Yurt, Eyüpsultan Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Özgür Nemutlu, Eyüp Şehit ve Gazi Aileleri Sağlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fişek, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Sirkeci Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi, Eyüpsultan Muharip Gaziler Sorumlusu Abdullah Çaylak, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Önder Çelik ve çok sayıda şehit, gazi ailesi katıldı.

“ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİMİZ İÇİN BİRİM KURDUK”

Şehit, gazi ailelerinin bir araya gelerek dayanışma ve birliktelik mesajı verdikleri iftar programında konuşan Nemutlu, “Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy, ‘Gömelim gel seni tarihe desem sığmazsın’ diyor. Tarihe gömsek dahi sığmayacak şehitlerimize biz borçlarımızı nasıl ödeyeceğiz. Şehitlerimizi her an her dakika saygıyla, minnetle, şükranla anıyoruz. Bugün kardeşçe bir arada Ramazan ayını eda ediyor, iftar sofralarını paylaşabiliyorsak bu şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. Bu ülkenin kurucusu, banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına şükranlarımızı sunuyoruz. Belediyemizin kasım ayında Belediye Meclisimizin aldığı kararla şehit yakınları ve gazi hizmetleri için Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’müzün altında bir birim kurduğunun bilgisini sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu sayede şehit aileleri ve gazilerimizle olan ilişkilerimizi daha yakından ve doğrudan yürütme gayreti içinde olacağız. Hepinizin ellerinden öpüyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

“BU TOPRAKLAR İÇİN AĞIR BEDELLER ÖDENDİ”

Eyüpsultan Kaymakamı Arslan Yurt ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Türk milleti tarihin gördüğü en büyük milletlerden birisi, atalarımız Orta Asya’dan kalkarak Anadolu’ya kadar gelmişler ve Anadolu’yu kendilerine yurt edinmişler. Birçok medeniyet bölgeyi ele geçirmeye çalışmış fakat buraya sahip olmaları nasip olmamış. Atalarımız canları pahasına burayı bize vatan olması için çaba göstermişler. Bin yıldır sahip olduğumuz bu topraklar için ağır bedeller ödendi. Tüm şehitlerimiz ve gazilerimizden Allah razı olsun.”

 

 

186. Sayı

185. SAYI

184. Sayı

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

Reklam
Anahtar Kelimeler: ŞEHİT AİLELERİ İFTARDA BULUŞTU
ÇERÇEVE YASA MECLİS’TEN GEÇTİ: 468 KABUL, 88 RET 6 ÇEKİMSER OY

ÇERÇEVE YASA MECLİS’TEN GEÇTİ: 468 KABUL, 88 RET 6 ÇEKİMSER OY

AK PARTİ'DEN ÜSKÜDAR BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLLİĞİ SEÇİMİ İÇİN SUÇ DUYURUSU

BAYRAMPAŞA’YA ÜZÜLDÜĞÜNÜ SÖYLEYEN ÖZGÜR ÇELİK; SEÇMENDEN ÖZÜR DİLEDİ

MİLLET PARTİSİ : “KANSERLİ HÜCRE YASASI” ÇÖPE ATILMALIDIR!

“YANLIŞ BİR İŞ YAPILIYOR BİZ DE BU YANLIŞ İŞ KARŞISINDA TÜRK MİLLETİNİ UYARMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

HÜLYA YALIN: "43 YILDIR TÜRKİYE’DEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE BÜYÜYORUZ"

YAZ ŞENLİKLERİ KARADOLAP, SAKARYA VE SİLAHTARAĞA MAHALLELERİNİ ŞENLENDİRDİ

TÜRK KIZILAY GAZZE’DE ARTAN SALGIN HASTALIKLARA KARŞI HİJYEN KİTİ VE TEMİZ İÇME SUYU DAĞITIYOR

MALATYA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ GELENEKSEL SANATLARI ODAĞINA ALAN ETKİNLİKLERLE BAŞLADI

MHP BAYRAMPAŞA’DA İBRAHİM YEŞİL GÜVENOYU ALDI

İYİ PARTİ TERÖRLE PAZARLIK YAPILAMAZ

BAYRAMPAŞA'DA TARTIŞMALI YOL ÇALIŞMASI: UZUN ÖMÜRLÜ TAŞLAR SÖKÜLÜP YERİNE ASFALT YAPILIYOR

ESNAF İSYANDA: "KALDIRIM İŞGALİ" GEREKÇESİYLE MALLARININ TOPLANMASI ZARARA SOKTU

KAPADOKYA EFSANELERİ VE TARİHİ ÖYKÜLERİ KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE ANLATILDI

EYÜPSULTAN MEYDANI YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞUYOR

HASTANE ÇALIŞANLARININ PAYLAŞIMLARI HASTANEYİ BAĞLAR MI?

BAYRAMPAŞA’NIN ABİSİ HALİT PAŞALI’NIN EŞİ MELAHAT PAŞALI HAKKA UĞURLANDI

GENÇ NÜFUSA YAPILAN YATIRIM TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRİYOR

ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ’NİN TOPLU AÇILIŞ VE TEMEL ATMA TÖRENİ

SANATLA YAŞAM ATÖLYELERİ’NDE 6. DÖNEM BAŞLADI

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
admin

Haber Editörü

admin

Reklam
  • EDİTÖR
  • ÖZEL HABER
  • BAYRAMPAŞA KON.ÇALIŞTAY
  • X HABER

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.AMED SPORTİF FAALİYETLER 0 0 0 0 0 0
2.BEŞİKTAŞ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
3.CORENDON ALANYASPOR 0 0 0 0 0 0
4.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
5.ÇORUM FK 0 0 0 0 0 0
6.ERZURUMSPOR FK 0 0 0 0 0 0
7.EYÜPSPOR 0 0 0 0 0 0
8.FENERBAHÇE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
9.GALATASARAY A.Ş. 0 0 0 0 0 0
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
11.GENÇLERBİRLİĞİ 0 0 0 0 0 0
12.GÖZTEPE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
13.İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK 0 0 0 0 0 0
14.KASIMPAŞA A.Ş. 0 0 0 0 0 0
15.KOCAELİSPOR 0 0 0 0 0 0
16.TÜMOSAN KONYASPOR 0 0 0 0 0 0
17.SAMSUNSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
18.TRABZONSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0