Reklam
Reklam
Reklam
KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN BİR AN ÖNCE YAPILMASI GEREKMEKTEDİR

KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN BİR AN ÖNCE YAPILMASI GEREKMEKTEDİR

İYİ Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Raif Güler; Bayrampaşa'nın şu anda büyük sorunları bulunmaktadır.

TARİH: 4.04.2022 09:29
Son Güncelleme: 4.04.2022 09:29
Reklam

Bayrampaşa’mızın sorunları hakikaten çok önemli sorunları var. Burada vereceğmiz bilgiler, nüfus yoğunluğunun sonucu Abdi İpekçi caddesindeki trafik bile bir cümlede sorunları özetliyor. Bayrampaşa’nın en büyük sorunlarından birisi trafik yoğunluğu ve park sorunudur.

Bir araştırın insanlar birbiriyle  kavga ediyor park sorunundan. Birinci sırayı bırakın ikinci sıra oluşuyor ve trafik sıkışıklığını getiriyor. Buraya bir çözüm getirilmesini bekliyoruz.

Bayrampaşa başı boş hayvanların bol olduğu bir ilçe. Özellikle okulların önlerinde öğrencilerin çıkış saatinde öğrenciler mağdur olduğunu, hem de tehlikeli olduğunu görüyoruz, duyuyoruz. Bunun bir an önce çözülmesini rica ediyoruz.

Özellikle mahallelerde, sokaklarda Akşamları yer bulmak mesele. Bu sorunun çözülmesi gerekir. Şu anda yeşil alan parklarının altında otopark yapılırsa en azından otopark sorunu rahatlatır. Trafik ve park sorunu çözülür.

DEPREM BEKLENİYOR

Biliyorsunuz, İstanbul'da büyük bir deprem bekleniyor. Ne zaman olacağını kimse kestiremiyor, ama olacağını kesin. Kentsel Dönüşümün bir an önce yapılması gerekmektedir. Kentsel dönüşüm yapmazsak deprem geldiği zaman dövmenin bir anlamı kalmayacak. Deprem gelmeden bu sorunlara el atmak lazım. Bütün ilçelerin meydanları var bizim Bayrampaşa’nın böyle bir günde herhangi bir toplanma alanı yok.

KİPTAŞ konutları yanında  Altıntepsi mahallesinde otoyolun üstü kapatılacağını ve burada bir meydan korunacağı söyleniyordu ama şimdi hiç kimse böyle bir şeyi konuşmuyor. Ancak seçim öncesinde konuşuluyor. Seçimden sonra unutuluyor.

İYİ Parti Bayrampaşa Belediye Başkanlığını aldığı zaman gelir gelmez ilk yapacağımız bir çok projeler var.

KALDIRIMLAR İŞGAL EDİLİYOR.

Cafe açılır, kalırım işgal edilir, otopark yapılır kaldırım işgal edilir, market açılır kaldırım işgal edilir. Buradan geçerken insanların nasıl geçecek diye düşünülmez,  yayaya geçit kalmaz. Özellikle çocuklu bayanların geçmesi çok zor. Buna çözüm bulunacak.

Geçenlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir toplantıda bundan bahsettim. Bayrampaşa’nın soruları hakkında bilgi almak maksadı ile yetkili göndermiş. Aynı şeyleri yetkiliye de anlattım. Yıldırım mahallesinde muhtarlığın olduğu yerin bir an önce yapılamasını bildirdim. Buraya kendisini de götürdüm ve kendisi de gördü. Burası bir kısım hazinenin bir kısmında şahıs malı. Orasının bir şekilde halkın yararına dönüşmesini gerekir. CHP İlçe Başkanı Hasan Mutlu, Mahalle muhtarı Adnan Liçina ile birlikte bende buranın yapılması için destek istedik.

DUBALAR KALDIRILMALI

Kartaltepe Eski Lunapark Alanı Otoprak ve Camii inşaatı başlamıştı şu anda durdu. Buranın önümüzdeki Haziran ayında tekrar orası ihale yapılacak. Burası çocuklarımız için çok iyi bir yaklaşım, burasının otopark olması ve burada cami olmasına önem veriyoruz.

Bazı dükkan sahipleri, bazı ev sahipleri dükkanın ve evin önüne park edilmesin diye duba koyarlar. Ondan sonra buralar kullanılamaz, hareket edilemez duruma geliyor. Bunlardan bir şekilde kurtarılmalı sokak hepimizin.

Ben böyle bir programda olmaktan dolayı çok mutlu oldum.  Bayrampaşa Gündem Gazetesine ve sizlere katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

186. Sayı

185. SAYI

184. Sayı

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

Reklam
ÇERÇEVE YASA MECLİS’TEN GEÇTİ: 468 KABUL, 88 RET 6 ÇEKİMSER OY

ÇERÇEVE YASA MECLİS’TEN GEÇTİ: 468 KABUL, 88 RET 6 ÇEKİMSER OY

AK PARTİ'DEN ÜSKÜDAR BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLLİĞİ SEÇİMİ İÇİN SUÇ DUYURUSU

BAYRAMPAŞA’YA ÜZÜLDÜĞÜNÜ SÖYLEYEN ÖZGÜR ÇELİK; SEÇMENDEN ÖZÜR DİLEDİ

MİLLET PARTİSİ : “KANSERLİ HÜCRE YASASI” ÇÖPE ATILMALIDIR!

“YANLIŞ BİR İŞ YAPILIYOR BİZ DE BU YANLIŞ İŞ KARŞISINDA TÜRK MİLLETİNİ UYARMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

HÜLYA YALIN: "43 YILDIR TÜRKİYE’DEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE BÜYÜYORUZ"

YAZ ŞENLİKLERİ KARADOLAP, SAKARYA VE SİLAHTARAĞA MAHALLELERİNİ ŞENLENDİRDİ

TÜRK KIZILAY GAZZE’DE ARTAN SALGIN HASTALIKLARA KARŞI HİJYEN KİTİ VE TEMİZ İÇME SUYU DAĞITIYOR

MALATYA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ GELENEKSEL SANATLARI ODAĞINA ALAN ETKİNLİKLERLE BAŞLADI

MHP BAYRAMPAŞA’DA İBRAHİM YEŞİL GÜVENOYU ALDI

İYİ PARTİ TERÖRLE PAZARLIK YAPILAMAZ

BAYRAMPAŞA'DA TARTIŞMALI YOL ÇALIŞMASI: UZUN ÖMÜRLÜ TAŞLAR SÖKÜLÜP YERİNE ASFALT YAPILIYOR

ESNAF İSYANDA: "KALDIRIM İŞGALİ" GEREKÇESİYLE MALLARININ TOPLANMASI ZARARA SOKTU

KAPADOKYA EFSANELERİ VE TARİHİ ÖYKÜLERİ KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE ANLATILDI

EYÜPSULTAN MEYDANI YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞUYOR

HASTANE ÇALIŞANLARININ PAYLAŞIMLARI HASTANEYİ BAĞLAR MI?

BAYRAMPAŞA’NIN ABİSİ HALİT PAŞALI’NIN EŞİ MELAHAT PAŞALI HAKKA UĞURLANDI

GENÇ NÜFUSA YAPILAN YATIRIM TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRİYOR

ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ’NİN TOPLU AÇILIŞ VE TEMEL ATMA TÖRENİ

SANATLA YAŞAM ATÖLYELERİ’NDE 6. DÖNEM BAŞLADI

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
admin

Haber Editörü

admin

fsdsafsadfsa
Reklam
  • EDİTÖR
  • ÖZEL HABER
  • BAYRAMPAŞA KON.ÇALIŞTAY
  • X HABER

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.AMED SPORTİF FAALİYETLER 0 0 0 0 0 0
2.BEŞİKTAŞ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
3.CORENDON ALANYASPOR 0 0 0 0 0 0
4.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
5.ÇORUM FK 0 0 0 0 0 0
6.ERZURUMSPOR FK 0 0 0 0 0 0
7.EYÜPSPOR 0 0 0 0 0 0
8.FENERBAHÇE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
9.GALATASARAY A.Ş. 0 0 0 0 0 0
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
11.GENÇLERBİRLİĞİ 0 0 0 0 0 0
12.GÖZTEPE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
13.İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK 0 0 0 0 0 0
14.KASIMPAŞA A.Ş. 0 0 0 0 0 0
15.KOCAELİSPOR 0 0 0 0 0 0
16.TÜMOSAN KONYASPOR 0 0 0 0 0 0
17.SAMSUNSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
18.TRABZONSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0