Reklam
Reklam
Reklam
CHP BAYRAMPAŞA TERÖRÜ LANETLEDİ

CHP BAYRAMPAŞA TERÖRÜ LANETLEDİ

CHP İstanbul İlçelerinde eş zamanlı olarak terörü lanetlemek için basın bildirisi yayınladı. CHP Bayrampaşa ilçe örgütü de basın bildirisiyle terörü lanetledi.

TARİH: 27.12.2023 11:44
Son Güncelleme: 27.12.2023 13:40

İlçe Başkanvekili İdris Cihan Kuru'nun okuduğu basın bildirisi toplantısına, CHP Bayrampaşa Belediye Başkan Aday Adayları Hasan Mutlu, Abdul Fettah Dindar, Şemside Yener, ilçe yönetim kurlu üyeleri ve parti üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan basın bildirinde hükümetin tutumu eleştirildi, terör lanetlendi.

Basın Bildirinin tam metni Şöyle:

22-23 Aralık 2023 gecelerinde arka arkaya gelen kara haberlerle sarsıldık. Pençe Kilit Harekat bölgesinde 12 vatan evladımızı bölücü terör örgütünün hain saldırılarında şehit verdik. Yüreğimiz yandı, bağrımıza taş oturdu. Acımız büyük.

Bugün, gencecik vatan evlatlarını toprağa verdiğimiz hain terör saldırılarına, bu insanlık dışı saldırıların yol açtığı onarılmaz acılara ARTIK YETER demek için buradayız.

Piyade Teğmen Ramazan Günay,

Piyade Uzman Çavuş Mehmet Serinkan,

Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı,

Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz,

Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem,

Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan,

Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın,

Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca,

Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu,

Piyade Sözleşmeli Er Cebrail Dündar,

Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak,

Piyade Sözleşmeli Er Kemal Aslan.

Şehitlerimizin her birinin ayrı bir hikayesi, arkada bıraktıkları aileleri, evlatları, eşleri var.

Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralanan askerlerimize şifa diliyoruz. Terörü, bölücü terör örgütü PKK'yı ve insanlık dışı yöntemlerini lanetliyoruz. Sadece kınamıyoruz; lanetliyoruz!

Toprağa verdiğimiz kahraman evlatlarımızın, bütün şehitlerimizin aziz hatıralarını sonsuza dek yaşatacağımıza söz veriyoruz.

Değerli basın mensupları,

Aynı operasyon bölgesinde iki gece içerisinde 12 şehit vermemiz hepimizi derin bir endişeye sürükledi. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, askerlerimizin güvenliği için, ilk andan itibaren Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin bilgilendirilmesi gerektiğini dile getirdik. Bütçe görüşmelerini sürdüren Meclisimizin derhal bir kapalı oturum yapması ve Milli Savunma Bakanının Gazi Meclis'e gelerek milletvekillerini bilgilendirmesi gerektiğini söyledik.

Askerlerimizin can güvenliği ve sağlıkları bizler için her şeyden önceliklidir. Askerlerimizi tehlikeye atacak bir güvenlik zafiyeti olup olmadığını, askerlerimizin can güvenliğini ilgilendiren kararların doğru bir şekilde alınıp alınmadığını takip etmek en önemli sorumluluğumuzdur.

Biz milli birlik ve beraberlik duygularımızı ifade edip bu sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışırken; iktidar sahipleri kendi sorumluluk alanlarını unutturma hedefiyle yine büyük bir oyunun, aldatmacanın, algı operasyonlarının peşine düştü.

Biz şehitlerimizi, ailelerini, şu anda sınır ötesinde görev yapan Mehmetçiklerimizi düşünürken, Ankara'da birileri alışılmış ezberleri tekrar etmekle meşguldü.

Her şeyden önce üç günlük milli yas ilan edilmesini talep ettik. Suudi Arabistan Kralı için üç gün yas ilan edenler, bayrakları yarıya indirenler oralı olmadılar. Cumhurbaşkanı yetkisini kullanarak yas ilan etmedi, yası milletimiz kendi ilan etti.

Biz milli yas ilan edilsin derken, kendi siyasi çıkarlarını düşünenler her zaman olduğu gibi bir A4 kağıdına iki paragraf yazıyla görev savmaya kalktılar.

Biz artık evlatlarımız şehit olmasın diye, askerlerimiz daha iyi korunsun, kimse şehitlerimiz üzerinden siyaset yapmasın diye; terörü bir sonraki şehit cenazesine kadar unutan bu anlayışla ortaklaşmadık. Bundan sonra da ortaklaşmayacağız.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak, bu anlayışla, onların A4 kağıda yerleştirdikleri 2 paragraftan ibaret metne değil; terörü lanetleyen, şehitlerimizin aziz hatırasına sahip çıkan ve sorumluları göreve çağıran işte bu bildirimize imza attık!

Ana muhalefet partisi olarak, görevi başındaki askerlerimizin güvenliği için sorular sormak, talepte bulunmak bizim görevimiz ve asla terk etmeyeceğimiz sorumluluğumuzdur. 81 vilayetin hiçbir yerine ateş düşmesin diye; bu sorumluluğumuzu yerine getirmeye, sorulması gereken soruları sormaya sonuna kadar devam edeceğiz.

Bizler, terör örgütleriyle müzakere masasına oturanlarla, "Birkaç Mehmet öldü diye Meclis'i mi toplayacağız" diyenlerle, siyasi çıkarları için bölücü terör örgütünün liderinin mektubunu devletin kanalında okutanlarla, Meclis kürsüsünde "Eyalet, özerklik ve federasyon tartışılmalı" diyenleri yerli ve milli ilan edenlerle hizalanmayacağız.

Bizler, şehit cenazelerinde cenaze sahiplerine saygısızlık yapanların, siyasi militanlarıyla tehlikeli provokasyonlara girişenlerin, bir eli bayrağa sarılı tabutun üstündeyken diğer elinde mikrofonla cenazeyi mitinge çevirmeye kalkanların arkasına dizilmeyeceğiz.

Bizler, pencerelerine ay yıldızlı bayrak asılan yoksul evlerin sesi olmaya devam edeceğiz.

Bizler, Cumhuriyet Halk Partisi olarak; 86 milyon için, Türkiye için yeni bir yol açıyoruz. Yolumuz doğrudur. Bu yolda cesaret ve kararlılıkla yürüyeceğiz.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak bizler, Genel Başkanımız Özgür Özel'in de ifade ettiği gibi,

Hain terör saldırılarına, gencecik vatan evlatlarının toprağa düşmesine ARTIK YETER diyoruz.

Bu vatanın, kerpiç evlerde oturan fakir evlatları şehit olurken iktidar sahiplerinin zenginleşmesine ARTIK YETER diyoruz.

Terörden medet umanlara, terörden beslenenlere, milletin acılarını siyasetine malzeme eden kötülüğe ARTIK YETER diyoruz.

Fakir fukaranın şehit olduğu, iktidar sahiplerinin zengin olduğu düzene ARTIK YETER diyoruz.

Bu düzeni değiştirene kadar durmadan çalışacağız.

ARTIK YETER!

186. Sayı

185. SAYI

184. Sayı

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

Reklam
Anahtar Kelimeler: BAYRAMPAŞA TERÖRÜ LANETLEDİ
ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ, YENİKÖY KARPUZ FESTİVALİ LEZZET VE COŞKUYA SAHNE OLDU

ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ, YENİKÖY KARPUZ FESTİVALİ LEZZET VE COŞKUYA SAHNE OLDU

FİLENİN SULTANLARI TARİH YAZDI: BREZİLYA’YI YENEREK ŞAMPİYON OLDU

AYVALIK'TA ÇOCUKLAR RİTİMLE BÜYÜYOR

SULTANGAZİ’DE DEV BİR ORGANİZASYON İSTANBUL’DAKİ İLK TÜRKİYE PROFESYONEL KİCK BOKS TURNUVASI

MEYDANI BETON, PARKI CAFE: GAZİOSMANPAŞA’DA VATANDAŞA OTURACAK YER KALMADI!

KENT KONSEYİ BAŞKANI TURGAY ÇETİN OLDU

BOZKIR’DA ADALET ARAYIŞI SÜRÜYOR: ALMANYA GÖTTİNGEN BAŞSAVCILIGININ İSTEDİĞİ DOSYA ÜÇ YILDIR NEDEN GÖNDERİLMİYOR?

AYASOFYA'NIN YENİDEN İBADETE AÇILIŞININ 6. YILINDA AK PARTİ İSTANBUL KADIN KOLLARI'NDAN ÖZEL GAZETE

SULTANGAZİ’DE YAZ SPOR OKULLARI TAM GAZ

MİHMANDAR AKADEMİ BAŞARIYA DOYMUYOR

OKÇULUKTAN HÜSN-İ HATA GELENEKSEL SANATLAR KONYA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE

İBB’NİN DÜZENLEDİĞİ ‘YAZ ETKİNLİKLERİ’ İLE İSTANBULLU YAZ BOYU SÜRECEK

CHP ONUR KURULU ÜYESİ MÜFTÜOĞLU: PARTİMDE KALIYORUM AMA…

46 YAŞINDA OKUL BİRİNCİSİ OLDU, AYAKTA ALKIŞLANDI… MEZUNİYET KÜRSÜSÜNDEN HAYATA İLHAM VEREN HİKÂYELER!

CHP BAYRAMPAŞA GÖREVDEN ALINDIĞINI DUYURDU

YEREL YÖNETİMLERE SİTEM: "YA YEREL BASIN DESTEKLENSİN, YA DA BU SİSTEMİN SÜRDÜRÜLEMEZ OLDUĞU AÇIKÇA KABUL EDİLSİN"

ÇOK KONUŞULDU, ÇOK TARTIŞILDI NİHAYET KURULDU

İBB'DEN AFET YÖNETİM SÜRECİNE YAPAY ZEKA DESTEĞİ

ŞİŞLİ FERİKÖY ANTİKA PAZARI’NDA NOTER HUZURUNDA KURA ÇEKİMİ HEYECANI

KONYA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ'NDE MÜZİK VE GELENEKSEL SANATLAR BİR ARADA

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
admin

Haber Editörü

admin

Reklam
  • EDİTÖR
  • ÖZEL HABER
  • BAYRAMPAŞA KON.ÇALIŞTAY
  • X HABER

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.AMED SPORTİF FAALİYETLER 0 0 0 0 0 0
2.BEŞİKTAŞ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
3.CORENDON ALANYASPOR 0 0 0 0 0 0
4.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
5.ÇORUM FK 0 0 0 0 0 0
6.ERZURUMSPOR FK 0 0 0 0 0 0
7.EYÜPSPOR 0 0 0 0 0 0
8.FENERBAHÇE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
9.GALATASARAY A.Ş. 0 0 0 0 0 0
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
11.GENÇLERBİRLİĞİ 0 0 0 0 0 0
12.GÖZTEPE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
13.İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK 0 0 0 0 0 0
14.KASIMPAŞA A.Ş. 0 0 0 0 0 0
15.KOCAELİSPOR 0 0 0 0 0 0
16.KONYASPOR 0 0 0 0 0 0
17.SAMSUNSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
18.TRABZONSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
Reklam