Reklam
Reklam
ARDA GÜLER OPERASYONU: TRANSFER Mİ OLUYOR

ARDA GÜLER OPERASYONU: TRANSFER Mİ OLUYOR

Fenerbahçe'nin son zamanlarda adını altın harflerle yazdıran yıldız oyuncusu Arda Güler için gece vakti çıkan transfer iddiaları Fenerbahçeli taraftarları şaşkına çevirdi.

TARİH: 15.06.2023 10:42
Son Güncelleme: 15.06.2023 13:43
Reklam

Fenerbahçe, nefes kesen bir mücadeleye sahne olan Ziraat Türkiye Kupası finalinde rakibi Medipol Başakşehir'i 2-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı! Bu muhteşem zafer, Fenerbahçe tarihindeki 7. kez yaşandı ve sarı-lacivertli taraftarları coşkuya boğdu. Maçın kahramanı ise şüphesiz genç yetenek Arda Güler oldu. Gösterdiği muhteşem performansla adeta sahanın yıldızı olan Arda Güler, maçın en değerli oyuncusu seçildi ve büyük bir gurur yaşadı. Sezonun sona ermesiyle birlikte Arda Güler'in adı dünya devlerinin transfer radarına girdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz hafta PSG Başkanı Nasır El-Halifi ile gerçekleştirdiği önemli görüşmeyle büyük bir ses getirdi. PSG Başkanı El-Halifi, Avrupa'nın birçok önemli kulübünün ilgisini çeken Arda Güler'in durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Ali Koç'un cesur yanıtı ise dikkat çekiciydi: "Arda, gerçekten özel bir yetenek. Onu bir yıl daha takımda tutmak için elinden geleni yapıyoruz. Eminim ki ileride büyük takımlarda başarılara imza atacak. Endişe etmiyoruz." Başkan Koç'un bu yanıtıyla birlikte Fenerbahçe cephesi transferde karşı hamle için harekete geçti. Ali Koç'un talepleri arasında Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve bonservisi PSG'de bulunan İcardi'nin transferi de yer aldı. Fenerbahçe Başkanı, İcardi'yi takımlarında görmek istediklerini belirterek, "Süper Lig'de etkileyici bir performans sergiledi ve bize büyük katkı sağlayacak. Nasıl yardımcı olabilirsiniz?" sorusunu yöneltti. PSG Başkanı El-Halifi ise Arjantinli yıldız için en az 14-15 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiklerini ifade etti. Ancak Ali Koç'un Arda için İcardi'nin yanı sıra ekstra bir maddi katkıda bulunduğu söylentiler arasında yer alıyor.

Fenerbahçeli milli futbolcu Arda Güler'in annesi Serap Güler ise geç saatte yaptığı sürpriz bir paylaşımla gündeme oturdu. Gece 00:57'de attığı tweette "Her Seçim bir vazgeçiştir" mesajını paylaşan Serap Güler, tweetin sonuna ağlayan bir emoji ekleyerek dikkatleri üzerine çekti. Bu paylaşım, Arda Güler'in Fenerbahçe'den ayrılacağı yönünde spekülasyonları beraberinde getirdi. Serap Güler'in tweeti, geç saat olmasına rağmen kısa sürede 1 milyonu aşkın görüntülenme ve binlerce etkileşim aldı. 

Fenerbahçe taraftarları da hemen harekete geçerek "Bizi bırakma Arda Güler" etiketiyle sosyal medyada paylaşımlar yaparak bu genç yeteneğin takımdan ayrılmaması yönünde çağrıda bulundu. Taraftarlar, Arda Güler'in Fenerbahçe formasıyla başarı dolu bir geleceğe yürümesini istediklerini açıkça dile getirdiler. Bu çağrılar kısa sürede dünya gündemine oturdu ve tüm spor camiasında yankı uyandırdı. Arda Güler'in geleceğiyle ilgili ise merakla beklenen gelişmelerin takipçisi olmaya devam edeceğiz.

186. Sayı

185. SAYI

184. Sayı

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

Reklam
Anahtar Kelimeler: GÜLER OPERASYONU: TRANSFER OLUYOR
ÇERÇEVE YASA MECLİS’TEN GEÇTİ: 468 KABUL, 88 RET 6 ÇEKİMSER OY

ÇERÇEVE YASA MECLİS’TEN GEÇTİ: 468 KABUL, 88 RET 6 ÇEKİMSER OY

AK PARTİ'DEN ÜSKÜDAR BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLLİĞİ SEÇİMİ İÇİN SUÇ DUYURUSU

BAYRAMPAŞA’YA ÜZÜLDÜĞÜNÜ SÖYLEYEN ÖZGÜR ÇELİK; SEÇMENDEN ÖZÜR DİLEDİ

MİLLET PARTİSİ : “KANSERLİ HÜCRE YASASI” ÇÖPE ATILMALIDIR!

“YANLIŞ BİR İŞ YAPILIYOR BİZ DE BU YANLIŞ İŞ KARŞISINDA TÜRK MİLLETİNİ UYARMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

HÜLYA YALIN: "43 YILDIR TÜRKİYE’DEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE BÜYÜYORUZ"

YAZ ŞENLİKLERİ KARADOLAP, SAKARYA VE SİLAHTARAĞA MAHALLELERİNİ ŞENLENDİRDİ

TÜRK KIZILAY GAZZE’DE ARTAN SALGIN HASTALIKLARA KARŞI HİJYEN KİTİ VE TEMİZ İÇME SUYU DAĞITIYOR

MALATYA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ GELENEKSEL SANATLARI ODAĞINA ALAN ETKİNLİKLERLE BAŞLADI

MHP BAYRAMPAŞA’DA İBRAHİM YEŞİL GÜVENOYU ALDI

İYİ PARTİ TERÖRLE PAZARLIK YAPILAMAZ

BAYRAMPAŞA'DA TARTIŞMALI YOL ÇALIŞMASI: UZUN ÖMÜRLÜ TAŞLAR SÖKÜLÜP YERİNE ASFALT YAPILIYOR

ESNAF İSYANDA: "KALDIRIM İŞGALİ" GEREKÇESİYLE MALLARININ TOPLANMASI ZARARA SOKTU

KAPADOKYA EFSANELERİ VE TARİHİ ÖYKÜLERİ KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE ANLATILDI

EYÜPSULTAN MEYDANI YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞUYOR

HASTANE ÇALIŞANLARININ PAYLAŞIMLARI HASTANEYİ BAĞLAR MI?

BAYRAMPAŞA’NIN ABİSİ HALİT PAŞALI’NIN EŞİ MELAHAT PAŞALI HAKKA UĞURLANDI

GENÇ NÜFUSA YAPILAN YATIRIM TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRİYOR

ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ’NİN TOPLU AÇILIŞ VE TEMEL ATMA TÖRENİ

SANATLA YAŞAM ATÖLYELERİ’NDE 6. DÖNEM BAŞLADI

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
admin

Haber Editörü

admin

Reklam
  • EDİTÖR
  • ÖZEL HABER
  • BAYRAMPAŞA KON.ÇALIŞTAY
  • X HABER

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.AMED SPORTİF FAALİYETLER 0 0 0 0 0 0
2.BEŞİKTAŞ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
3.CORENDON ALANYASPOR 0 0 0 0 0 0
4.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
5.ÇORUM FK 0 0 0 0 0 0
6.ERZURUMSPOR FK 0 0 0 0 0 0
7.EYÜPSPOR 0 0 0 0 0 0
8.FENERBAHÇE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
9.GALATASARAY A.Ş. 0 0 0 0 0 0
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
11.GENÇLERBİRLİĞİ 0 0 0 0 0 0
12.GÖZTEPE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
13.İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK 0 0 0 0 0 0
14.KASIMPAŞA A.Ş. 0 0 0 0 0 0
15.KOCAELİSPOR 0 0 0 0 0 0
16.TÜMOSAN KONYASPOR 0 0 0 0 0 0
17.SAMSUNSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
18.TRABZONSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0