EYÜPSULTAN-BAYRAMPAŞA METROSU YAPILIYOR
Tarih: 04.03.2024 15:03 Güncelleme: 04.03.2024 16:49

EYÜPSULTAN-BAYRAMPAŞA METROSU YAPILIYOR

Ekrem İmamoğlu ve Hasan Mutlu Bayrampaşa’da bir dizi ziyaretlerde bulundu halk buluşmasında konuştu. İmamoğlu konuşmasında Bayrampaşalılara müjdeyi verdi, “Eyüpsultan-Bayrampaşa metro hattımız şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Ekrem İmamoğlu ve Hasan Mutlu Bayrampaşa’da bir dizi ziyaretlerde bulundu halk buluşmasında konuştu. İmamoğlu konuşmasında Bayrampaşalılara müjdeyi verdi, “Bu ayın başında ihalesi yapıldı, Eyüpsultan-Bayrampaşa metro hattımız şimdiden hayırlı olsun” dedi, rakibi Murat Kurum’a gönderme yaparak,  “Ama komik olan ne biliyor musunuz? Bu hattımızın ihalesinin bile yapıldığından haberi yok. Onu bile kendi projesi olarak yine acemi aday İstanbullulara açıklamış” dedi. 

İBB Başkanı ve Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ve Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Mutlu birlikte Giresun Gönüllüri Derneği ve Türkiye Bosna Sancak Derneğini ziyaret etti. Bazı caddelerde vatandaşları selamladı. 

Ziyaretlerden sonra Hasan Mutlu ve Ekrem İmamoğlu, Yahya Kemal’de halka buluştu. 

Halk buluşmasında konuşan Hasan Mutlu Bayrampaşa’nın sorunlarını bildiğini, projelerini hazırladığını Bayrampaşa’yı yaşanabilir bir Bayrampaşa yapacağını belirtti. Hasan Mutlu Meydanı olmayan tek ilçe Bayrampaşa olduğunu, belediyeyi kazandıklarında 4 tane meydan yapacaklarını söyledi. 

BENİM ARKAMDA 16 MİLYON İNSAN VAR

Hasan Mutlu’dan sonra konuşan İmamoğlu’nun hedefinde Cumhurbaşkanı ev AK parti genel başkanı recep Tayyip Erdoğan vardı.  "Daha geçen gün Sayın Cumhurbaşkanı itiraf etti" diyen İmamoğlu, "Engellemeye çalıştım dedi. Engelleyebildi mi? Engelleyemezsin kardeşim. Ben öyle bir koşarım ki nefes nefese kalır, yarı yolda yere yığılırsın. Benim enerjime dayanamazsın. Benim arkamda 16 milyon insan var. Sen insanlardan uzaklaştın. Oy vermese bile bana dua eden insanlar var bu şehirde, ben biliyorum. Bizim meydanlarımızda anneler var. Beni hiç yalnız bırakmadılar, ellerinden öpüyorum” dedi.

"MİLLETİN HAKKI OLAN O 3 AYI ELİMİZDEN HAKSIZCA, HUKUKSUZCA ÇALDILAR"

“2019'un Temmuz ayında görevime başladım, biliyorsunuz. 3 ay geç başladık” diyen İmamoğlu, “Tüm belediye başkanlarından daha az görev yapıyorum aslında, yani aslında 3 ayımızı çaldılar. Milletin hakkı olan o 3 ayı elimizden haksızca, hukuksuzca çaldılar.” İfadelerini kullandı.

"5 YILDA ÇILDIRTACAĞIM DEMİŞTİM, VALLAHİ ÇILDIRDILAR"

İmamaoğlu: “Onları çalışkanlığımızla 18 günde deli ettim, 5 yılda çıldırtacağım demiştim, vallahi çıldırdılar. Bundan sonra bu kardeşiniz erdemli, ahlaklı bir şekilde çalışmaya ve sizlere hizmet etmeye, bir kuruşunuza bile sıkıntı getirmemeye söz veriyorum.” Diye konuştu.

"BİZİ DENETLEDİĞİNİZİN ONDA BİRİ KADAR ONLARI DENETLEYİN"

“Bize Ankara'dan çok giden-gelen oluyor” diyen İmamoğlu:  “Olsun, gelsinler. Bizi denetlesinler, yeter ki adaletli denetlesinler. Hatta diyoruz ki bizi denetlediğinizin onda biri kadar onları denetleyin, fazlası değil. KİPTAŞ'ı bizden önce 15 yıl denetlemediler. Hiç sorun olmaz, bundan kaçınmayız. Bizim milletimize hesap verme zorunluluğumuz var, çıkar veririz.” Denetimden kaçmadıklarını belirtti. 

"TRT, PARAMIZLA BİLE REKLAMIMIZI YAPMIYOR"

TRT’ye gönderme yapan İmamoğlu şöyle konuştu. “Bir medya çılgınlığı var. Türkiye'de medya diye bir şey var ama var mı yok mu belli değil. Bir örnek vereyim mi? 12 tane televizyon, TRT dahil, bırakın benim haberimi vermeyi reklamlarımızı, bakın paramızla, bile vermeme kararı aldılar.

Melih Gökçek'e seslendi: Dili bana uzanamıyor

Beyaz TV vardı. Ankara'da önceden belediye başkanlığı yapmıştı. Şimdi işi gücü birilerine laf yetiştirmek. Arada bana da uzatıyor ama bana uzanamıyor dili. Bakın onun televizyonu bile reklam almaktan vazgeçti.

TRT kimin, TRT milletin. Bu dünya tarihinde yok. İnanın TRT'nin her bir kuruş lirası sizin cebinizden çıkıyor güzel annelerim, ablalarım, sevgili kardeşlerim. O televizyonda 5 yıldır Ekrem İmamoğlu'nun ismi geçmedi. Allah'ın izniyle bu memleketin her kurumuna olduğu gibi TRT'ye de adalet gelecek. Bugünlerin arşivini açacağız, bir tane Ekrem İmamoğlu bulamayacağız.

Sorsan Türkiye Cumhuriyeti çok demokratik bir ülke. Bunlar sözüm ona beni yıldırmaya çalışıyorlar, biliyorum. Bunlar çok sıkıştığında da dedikodu çıkartırlar, yalan dolanla, insanların üzerine milli duygu ve inançlarıyla gelmeye başlarlar. Onların o kötü dili var ya, toz zerresi bile olmaz üstümde.”

"BEN YILMAM, YILDIRIRIM"

Yıldırılmak istendiğini, yılmayacağının altını çizen İmamoğlu: “Beni ne kadar yıldırmaya çalışsalar da söyleyeyim; ben yılmam kardeşim, ben yıldırırım. Ben yılmam, ben vazgeçmem. 

Daha geçen gün Sayın Cumhurbaşkanı itiraf etti. Engellemeye çalıştım dedi. Engelleyebildi mi? Engelleyemezsin kardeşim. Ben öyle bir koşarım ki nefes nefese kalır, yarı yolda yere yığılırsın. Benim enerjime dayanamazsın. Benim arkamda 16 milyon insan var. Sen insanlardan uzaklaştın. Oy vermese bile bana dua eden insanlar var bu şehirde, ben biliyorum.

İstanbul'da sizlerin var ettiği kötü ekonomik koşullarda, 3 haneli enflasyonlarda, emeklilerin çok az maaş aldığı, asgari ücretin yeterli olmadığı bu şehirde biz bu yoksullukla mücadelede insanlara yaptığımız sosyal yardımı 6 katına çıkardık.

Kimin parasını kime veriyorsunuz diyorlar, milletin parasını millete veriyorum kardeşim, bu kadar basit.” Sözlerine yer verdi.

"METRO PROJEMİZİ BİTİRDİK, BİR BUÇUK SENEDİR İMZALAMIYOR"

Projelerinbin engelliğini iddia eden İmamoğlu sözlerine şöyle devam etti. “Sefaköy-Beylikdüzü metro hatta projemiz var. Projemizi bitirdik, bütün detaylarıyla hazırladık, kaynağını bile bulduk. Avrupa Yatırım Kalkınma Bankası ve Fransız Yatırım Kalkınma Bankası'ndan uzun vadeli fonlarını buldum, her şeyi hazır. Bir buçuk senedir yatırım planına alınması için bir imzaya ihtiyacımız var. O bir imza kimin, anladınız değil mi? Atmıyor. Bir imza atacak. Kefil olmuyor, sadece yatırım planına alıyor. Her şeyi hazırladık, imzalamıyor. Bu kadar kalpleri kararmış. 31 Mart'ta sizden öyle bir demokrasi dersi alacak ki bir hafta içinde imzalayacak. Yoksa milletin huzuruna çıkamayacak. 

"KISKANÇLIKTAN ÇILDIRIYORLAR"

Eyüpsultan-Bayrampaşa metro hattı müjdesi veren İmamoğlu ihalesini yaptıklarını söyledi. İmamoğlu: “Bu ayın başında ihalesi yapıldı. Ona başlayacağız. Eyüpsultan-Bayrampaşa tramvay hattımız şimdiden hayırlı olsun. Ama komik olan ne biliyor musunuz? Bu hattımızın da ihalesinin bile yapıldığından haberi yok. Onu bile kendi projesi olarak yine acemi aday İstanbullulara açıklamış. Varsın açıklasın, nasılsa bu projeleri Ekrem İmamoğlu ve arkadaşları yapacak. Bu kopyacıların -sözüm ona beni beğenmiyorlar ya- vallahi bunlar kıskançlıktan çıldırıyorlar. Çıldırsınlar.” Diyerek sözlerini tamamladı. 


BAYRAMPAŞA'DAKİ PARKLARDA BAHAR TEMİZLİĞİ VE BAKIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR

DİŞ AĞRISI NASIL GEÇER?

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ, GENÇLERİ BESYO VE PMYO SINAVLARINA HAZIRLIYOR

“BENDE İSTERİM HA…”

BİLİM TEKNİK SOHBETLERİ FATİH KAFALI’YI AĞIRLADI

İNTİHAR GİRİŞİMİ BAŞARISIZ SONUÇLANDI

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNDE YÜKSEL MANSUR KILIÇ ZİYARETİ

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDEN GERİ DÖNÜŞÜM EĞİTİMİ

BAŞKAN ABDURRAHMAN DURSUN GENÇLERLE BİR ARADA

BELEDİYEYE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

ESENLER SEMALARI TÜRK BAYRAKLI UÇURTMALARLA RENKLENDİ

İBB’DEN CUMHURİYET İÇME ARITMA SUYU TESİSİ PROJE TEMELİ

SULTANGAZİ BELEDİYESİNDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YEMEK

GENÇLER BESYO VE PMYO SINAVINA HAZIRLANIYOR

İBB İTFAİYE DAİRE BAŞKANLIĞINDAN ZİYARET

SABAH SAATLERİNDE YÜRÜYÜŞ YAPMAK DEPRESYONU ÖNLÜYOR

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNDE YOĞUN MESAİ

SARAYBOSNA BAŞKANINDAN BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNE ZİYARET

BAYRAMPAŞA’DA BAŞKAN YARDIMCILARINA BAĞLI MÜDÜRLÜKLER

KAYMAKAM DR.SONER ŞENEL'DEN ZİYARET

Video Galeri 1

30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
KORONA
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK

İstanbul

28.04.2024

  • İMSAK 04:21
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 20:04
  • YATSI 21:35
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 16.1 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
8.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
9.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
10.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16